Aquaculture Europe 2017

ARIAP organizează „Grupul Român de Participare” pentru cei interesați de acest eveniment.

Informații suplimentare la Telefon 0724593613 sau email: adriana.tabacaru@ariap.ro

AE17_Logo

Cooperarea pentru creștere
Conferinta Internationala
Organizat de
Societatea Europeană de Acvacultură
17-20 octombrie 2017
Dubrovnik, Croația

Unul dintre factorii care pot contribui la lipsa unei creșteri pozitive în sectorul acvaculturii este lipsa de cooperare între operatorii din sector.

Aspectele acestei noncooperari pot fi legate de producție (programele de reproducere, resursele de hrănire, performanța tehnică, informarea privind ptendintele și piața, instruirea și managementul cunoștințelor, inclusiv publicațiile cu acces liber.

Transformarea politicii în creștere poate fi realizată prin diminuarea forțelor concurențiale prin acțiuni comune care utilizează cooperarea regională, prin crearea de grupuri de lucru, parteneriatele publice / private și alte inițiative care contribuie la reducerea conflictelor.

Patrimoniul Mondial UNESCO din Dubrovnik nu are nevoie de o introducere pentru turiști sau fanii filmului Game of Thrones! Istoria sa ca centru de comerț în zona Adriatică și ca model de diplomație calificată înseamnă o locație ideală pentru evenimentul nostru Aquaculture Europe – și pentru tema AE2017.

Evenimentul va avea loc la fantasticul stadion VALAMAR, cu trei hoteluri și săli de întâlnire asociate care oferă o capacitate amplă pentru participanți.

EAS a constatat că mulți participanți așteaptă să prezinte un rezumat cat mai tarziu posibil, deoarece așteaptă cele mai recente date / rezultate. Trimiterile întârziate provoacă probleme prezentatorului și comitetului de program în ceea ce privește tratarea acestora și realizarea unei misiuni adecvate. De multe ori sesiunea pe care o dorește prezentatorul este deja plină.

În acest an am dori să vă încurajăm să vă prezentați materialele devreme – ceea ce vă va oferi o șansă mai bună de a fi acceptat pentru prezentarea dorită. Apoi, vom accepta rezumate de actualizare până la data de 31 august 2017. Puteți trimite un rezumat revizuit prin atașare la e-mail și apoi îl vom înlocui pe cel vechi cu versiunea trimisă prin e-mail care va intra în Cartea abstractă USB.

Această pagină reprezintă poarta de acces la gestionarea online a conferinței.

Conference management by M.F. Cooksey

Nota Importanta: ARIAP organizează „Grupul Roman de Participare” pentru cei interesați de acest eveniment.

Informatii suplimentare la Telefon 0724593613 sau adriana.tabacaru@ariap.ro